با وجود آنکه مجلات علمی – پژوهشی نقش عمدهای در ارتباطات علمی میان محققان و پژوهشگران ایفا میکنند، ظهور و گسترش اینترنت و ارزشهای افزودهای که شبکه جهانی وب در اختیار میگذارد، این نقش را به چالش کشیده است. آرشیوهای الکترونیکی مقالات در دست انتشار از جمله ابزارهایی هستند که با وجود برخی نقاط ضعف و قوت، بهتدریج جایگاه خود را در این فرایند تثبیت میکنند. در این مقاله ضمن آشنایی مفهومی با اینگونه آرشیوها، مزایا و معایب آنها مورد بحث قرار گرفته و برخی از مهمترین انواع آن معرفی شده است. همچنین نقش قابل توجهی که این آرشیوها در برقراری ارتباط علمی میان کشورهای جنوب و شمال ایفا میکنند بیان شده و نهایتاً برخی ملاحظاتی که درباره ایجاد و استفاده از این آرشیوها در کشور ایران وجود دارد مورد توجه قرار گرفته است.
بهمنآبادی, علیرضا . (1386). آرشیو الکترونیکی مقالات آماده چاپ: رویکردی رو به رشد در نظام ارتباطات علمی. مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 18(4), 13-32.
MLA
بهمنآبادی, علیرضا . "آرشیو الکترونیکی مقالات آماده چاپ: رویکردی رو به رشد در نظام ارتباطات علمی", مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 18, 4, 1386, 13-32.
HARVARD
بهمنآبادی, علیرضا. (1386). 'آرشیو الکترونیکی مقالات آماده چاپ: رویکردی رو به رشد در نظام ارتباطات علمی', مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 18(4), pp. 13-32.
CHICAGO
علیرضا بهمنآبادی, "آرشیو الکترونیکی مقالات آماده چاپ: رویکردی رو به رشد در نظام ارتباطات علمی," مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 18 4 (1386): 13-32,
VANCOUVER
بهمنآبادی, علیرضا. آرشیو الکترونیکی مقالات آماده چاپ: رویکردی رو به رشد در نظام ارتباطات علمی. مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 1386; 18(4): 13-32.
ارسال نظر درباره این مقاله