کارشناس ارشد کتابداری و اطلاعرسانی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
چکیده
با روند رو به رشد اشخاصی که بهعلت ناتواناییهای جسمی، روحی، و عاطفی در بیمارستانها بستری میشوند و توسعه جوامع برمبنای اسکان و ارائه خدمات اجتماعی به این افراد، کتابخانهها به شکل بالقوه با کاربران جدید با نیازهای خاص مواجه شدهاند. این در حالی است که بسیاری از کتابخانهها و کارکنانشان برای خدمترسانی به این گروه آمادگی لازم را ندارند. این مقاله، با توصیف خصوصیات این گروه خاص برخی نیازهای اطلاعاتی آنها را بررسی کرده و برای رسیدن به جامعهای که نیاز این افراد را برآورده سازد مطرح میکند. این موارد که در پروژهای دولتی در زودآیند مطرح و اجرا شدهاند، و این مقاله شرح اقداماتی است برای رسیدن به جامعهای که ساکنان آن به کتابخانههای عمومی دسترسی دارند.
زیپکووتز, نوشته فی و رفیعی مقدم, ترجمه فریده . (1385). افراد خاص در کتابخانه هیچ کس نمیخواهد آنها را ببیند: برآوردن نیازهای اطلاعاتی معلولان در جامعه. مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 17(1), 249-260.
MLA
زیپکووتز, نوشته فی , و رفیعی مقدم, ترجمه فریده . "افراد خاص در کتابخانه هیچ کس نمیخواهد آنها را ببیند: برآوردن نیازهای اطلاعاتی معلولان در جامعه", مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 17, 1, 1385, 249-260.
HARVARD
زیپکووتز, نوشته فی, رفیعی مقدم, ترجمه فریده. (1385). 'افراد خاص در کتابخانه هیچ کس نمیخواهد آنها را ببیند: برآوردن نیازهای اطلاعاتی معلولان در جامعه', مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 17(1), pp. 249-260.
CHICAGO
نوشته فی زیپکووتز و ترجمه فریده رفیعی مقدم, "افراد خاص در کتابخانه هیچ کس نمیخواهد آنها را ببیند: برآوردن نیازهای اطلاعاتی معلولان در جامعه," مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 17 1 (1385): 249-260,
VANCOUVER
زیپکووتز, نوشته فی, رفیعی مقدم, ترجمه فریده. افراد خاص در کتابخانه هیچ کس نمیخواهد آنها را ببیند: برآوردن نیازهای اطلاعاتی معلولان در جامعه. مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 1385; 17(1): 249-260.
ارسال نظر درباره این مقاله