دانشجوی دکتری کتابداری و اطلاعرسانی دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
فراهم کردن امکان دستیابی به اطلاعات دقیق، معتبر و مرتبط وظیفهای خستهکننده شده است، تفکیک اطلاعات نامناسب و اضافی از میان انبوه اطلاعات درست و دقیق نیاز روز است. این نوشته، پایگاههای اطلاعاتی متن کامل معروف را معرفی مینماید و به اختصار شرح میدهد. بهعلاوه، خدمات صفحه مندرجات و چکیدهنویسی قابل دسترسی برای کتابخانههای دانشگاهی و تحقیقاتی هند را تشریح مینماید. به ویژگیهای خاص هریک از پایگاههای اطلاعاتی اشاره و مزایای آنها را برجسته میکند. پایگاه اطلاعاتی پایاننامههای Ums proquest، جزئیات آماری و ویژگیهای چشمگیر آن، در این مقاله آمده است. در پایان، مقاله پیشنهاد میکند که بهعنوان اقدامی برای رویارویی با تورم، کتابخانهها در هند میتوانند به خدمات صفحه مندرجات که در مقایسه با دیگر پایگاههای اقتصادی است، متوسل شوند.
راماسش و وای. ونکاتش, نوشته سی.پی. و حیدری, ترجمه غلام . (1387). منابع اطلاعاتی الکترونیکی: با تأکید خاص بر مجلات الکترونیکی. مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 19(1), 229-234.
MLA
راماسش و وای. ونکاتش, نوشته سی.پی. , و حیدری, ترجمه غلام . "منابع اطلاعاتی الکترونیکی: با تأکید خاص بر مجلات الکترونیکی", مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 19, 1, 1387, 229-234.
HARVARD
راماسش و وای. ونکاتش, نوشته سی.پی., حیدری, ترجمه غلام. (1387). 'منابع اطلاعاتی الکترونیکی: با تأکید خاص بر مجلات الکترونیکی', مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 19(1), pp. 229-234.
CHICAGO
نوشته سی.پی. راماسش و وای. ونکاتش و ترجمه غلام حیدری, "منابع اطلاعاتی الکترونیکی: با تأکید خاص بر مجلات الکترونیکی," مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 19 1 (1387): 229-234,
VANCOUVER
راماسش و وای. ونکاتش, نوشته سی.پی., حیدری, ترجمه غلام. منابع اطلاعاتی الکترونیکی: با تأکید خاص بر مجلات الکترونیکی. مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات, 1387; 19(1): 229-234.
ارسال نظر درباره این مقاله